Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Stockholm?

Just nu söker vi Crossfit Level 1 instruktörer till vår klubb Najaden (handen)

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

Crossfit är en snabbt växande träningsform och på vår klubb Najaden i Haninge har vi vår egen anslutande box dit vi nu söker nya Level 1 instruktörer.

Vi ser att du som söker har en Crossfit Level 1 utbildning och ska kunna hålla 2 till 3 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg. Har du andra utbildningar inom träning är detta meriterande då vi har ett gruppträningsschema parallellt med crossfitens gruppträningsschema.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst

Välkommen att skicka in din ansökan senast 2019-09-30. Vi gör urval och intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 1-8 h/v
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/254
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Tilbake til ledige stillinger