Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 180 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till flera av våra klubbar i distrikt Nordost. Vi söker personal för både månadsanställning och timanställning till Nordic Wellness Landvetter, Arena, Partille, Olskroken och Ullevi. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du är inte främmande för att sälja in vårt koncept över telefon till företag i närheten och kontaktar gärna befintliga medlemmar över telefon när deras medlemskap ska förnyas. Försäljningstävlingar är något som taggar dig och du har ett öga för hur en vara kan exponeras för att försäljningen ska öka. Du är så pass flexibel att du kan arbeta på två klubbar och anpassa ditt arbete utifrån klubbens behov.

Vi söker just dig som alltid vill göra det lilla extra i det du tar dig för och som får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Vi söker som sagt personal för både månadsanställning och timanställning där tjänsterna är till flera av våra klubbar i distrikt Nordost. Vi söker till Nordic Wellness Landvetter, Arena, Partille, Olskroken och Ullevi. Förklara tydligt i din ansökan vilken eller vilka klubbar du är intresserad av samt hur mycket du vill arbeta. 

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-27. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Intervjuer kommer att hållas under vecka 6.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 20-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/12
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Tillbaka till lediga jobb