Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med 200 gym runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. I år kommer vi att öppna 25 nya gym och år 2022 är vårt mål att vara 250 gym i Sverige.

I takt med att vi växer behöver vi tydligare säkerställa utveckling, målsättningar och kvalitet för affärsområdet gruppträning nationellt. Vi satsar stort med en helt ny gruppträningsorganisation, vilket innebär att vi inrättar 15 heltidstjänster som Gruppträningskoordinator (GTK), en per distrikt!

Som GTK blir din roll i ditt distrikt att:

 • Hantera och koordinera kompetensutvecklingen av den befintliga instruktörskåren
 • Ansvara för schemaoptimering för hela ditt distrikt, kostnadsmässigt och utifrån medlemmarnas behov
 • Ansvara för hela rekryteringsprocessen av nya instruktörer
 • Vara kontaktperson för våra gruppträningsleverantörer
 • Vara ansvarig för vår Barn & Ungdomsträning
 • Vara delaktig och ansvara för event gällande gruppträningen i distriktet
 • Ansvara för planering och genomförande av personalmöten
 • Aktivt omvärldsbevaka och söka nyheter inom branschen
 • Hålla och anordna utbildningar i våra gruppträningskoncept för våra instruktörer
 • Arbeta från dina klubbar i distriktet och vara operativ
 • Arbetstid: 50% både kvällar och helg

 

Älskar du träning och hälsa, att sprida glädje, utveckla och inspirera andra? Vi tror att du är utbildad och aktiv inom gruppträning. Med dina erfarenheter från tränings- och friskvårdsbranschen har du lätt för att se vad som behöver göras och ser med handlingskraft till att det blir gjort. Du har god erfarenhet av att leda och inspirera ett team. Du är utåtriktad, kreativ och gillar möten med medlemmar, leverantörer och kollegor. Samtidigt som du vet att du är strukturerad med överblick och har förmåga att bitvis arbeta i högt tempo.

Som en av våra 15 GTK kommer du även att ingå i en matrisorganisation. Vi har idag en GTK-Sverige som bland annat regelbundet sammankallar GTK, leder och driver gruppträningsfrågan, ansvarar för utveckling av Wellness Online, konvent, koncept samt leder utbildnings- och utvecklingsteamet nationellt.

Som GTK ingår du också i ditt distrikt och blir en rejäl förstärkning där. Du rapporterar till Divisionschef som fungerar som din närmsta chef. Du samverkar nära med Distriktschef och Platsansvariga på distriktets klubbar.

Vi erbjuder dig ett ovanligt roligt och stimulerande arbete i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har högt i tak och här finns stort utrymme att vara med och påverka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Körkort är ett krav och det ingår mycket resor i tjänsten. Tillgång till egen bil behövs då tjänstebil ej ingår.

Sista ansökningsdag 2019-04-19, men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Växjö
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2019/61
Publicerat 2019-03-14
Sista ansökningsdag 2019-04-19

Tillbaka till lediga jobb