Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 220 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till vår nya klubb Nordic Wellness Floda!

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Du är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Du behöver ha en känsla för försäljning och förståelse för att varje medlem är unik på sitt vis. Det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60% och arbetstiden är för närvarande förlagd framförallt på eftermiddagar och kvällar. 

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan senast 31/10. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Intervjuer är planerade att äga rum den 6/11. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 december eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Floda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/312
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-10-31

Tillbaka till lediga jobb